NASLOVNA / VESTI / O čemu je razmišljao? Uhapšen jer je maskirao Maserati u policijski auto

O čemu je razmišljao? Uhapšen jer je maskirao Maserati u policijski auto

maserati police

Neki ljudi stvarno treba da se zapitaju gde im je mozak. Naime, policija je u Masačusetsu privela vlasnika Maseratija GranTurismo koji je “kamuflirao” svoj automobil tako da izgleda kao policijsko patrolno vozilo.

 

Policajac koji je zaustavio vozača nije delio njegov smisao za humor. Osim što je, najverovatnije pomoću samolepljive folije, preuredio spoljašnjost Maseratija po ugledu na vozila koja koristi policija, vlasnik se našalio i sa policijskim motom.

 

Frazu “protect and serve” (štiti i služi) koja se obično nalazi na vratima policijski automobila u SAD, zamenio je rečima “punish and enslave” (kazni i porobi), a umesto natpisa “Policija” upotrebio je izraz “Decepticons” koji označava robote negativce iz strip serijala Transformers.

 

Neimenovani vlasnik Maseratija uhapšen je proteklog vikenda dok je vozio svoj neobično dekorisani automobil nakon čega je optužen da se lažno predstavljao kao policajac.

 

Prilikom privođenja vozač je rekao policajcima da je mislio da ne čini ništa loše i da pomaže snagama reda, jer su drugi vozači usporavali kada ga vide na putu.

 

Izvor

 

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Jedan komentar

  1. Baš me zanima da li tamo postoji zakon da nešto ne sme da liči na original pa makar to bio i policijski auto!

    Po meni, jedino što može da ga zezne je onaj pozivni broj 911 na boku. Osim ako nije napisao 944, što se ne vidi jasno na fotki.

    Kod nas su se godinama vozili rashodovani plavo- beli kečevi kupljeni od policije i unosili zabunu ali ih niko nije hapsio zbog toga. A prodavale se i ADIDUS patike bez problema 😀

Leave a Reply