NASLOVNA / HOT / Ostao u šoku: Ostavio svoj Ford Focus RS u servisu, a nakon preuzimanja je pogledao snimak kamere…

Ostao u šoku: Ostavio svoj Ford Focus RS u servisu, a nakon preuzimanja je pogledao snimak kamere…

Vlasnik ovog Focusa RS iz SAD-a baš i nije imao najbolju nedelju. Iz Forda su ga pozvali u servis zbog opoziva vezanog za problem s glavom motora. Ipak, salon je trebalo sve da reši o svom trošku i Karol Zwolinski je trebalo da izađe s osmehom na licu.

servis video ford rs

Ipak, kao da je imao nekakav predosećaj – u svoj hot-hatch je stavio malu kameru na jetrobransko staklo koja je zabeležila šta se s njegovim limenim ljubimcem dešavalo u servisu. To se pokazalo dobrim potezom. Doduše – možda bi bilo bolje da to nije video, ali ovako će bar moći da „utera” pravdu. Naime, otkrio je da je jedan zaposleni učio drugog kako da vozi auto s ručnim menjačem. Da, dobro ste pročitali – specijalci iz servisa su mislili da je ovo odlična prilika za nešto tako.

Prvo se čuje objašnjavanje iskusnijeg kolege u kome mlađem saradniku objašnjava kvačilo i proces kretanja. Naravno, kako to obično biva kod početničkih vožnji, bilo je puno neuspelih pokušaja kretanja…Karol je za Jalopnik izjavio da je automobil bio u servisu 4 dana, a kada je pogledao na brojčanik i video da je ekipa iz servisa napravila 16 kilometara znao je da ga na kameri čeka snimak koji verovatno ne želi da vidi. Tako je i bilo – pogledajte video.

Kada je snimak pokazao u servisu rekli su mu da će razgovarati s šefom i da će mu se javiti. To se nije dogodilo uprkos pozivima i mejlovima koje im je slao pa je zato odlučio da sve postavi na YouTube. Priča je brzo osvanula na Jalopniku, a kako to obično biva, tada mu se javio salon koji mu je ponudio besplatno održavanje automobila u određenom periodu. Ipak, pitamo se da li vlasnik želi da opet poveri svoj automobil ovakvim majstorima?

Izvor: Jutarnji.hr / Jalopnik

Foto: Jalopnik

PROČITAJ I OVO!

VIDEO: Test 2023 Ferrari 296 GTB

Nedugo nakon ove objave videli smo impresivni Ferrari 296 GTB koji je prešao ovu stazu …

Leave a Reply