NASLOVNA / VESTI / Bugatti Vejron prodat za 5 puta nižu cenu

Bugatti Vejron prodat za 5 puta nižu cenu

buggati-slupan-slupani

Ako negde online naletite na polovni Bugatti Vejron, bez obzira koliko je prešao, cena ispod milion evra prava je retkost. Međutim, jedan primerak Vejrona na aukciji u Švajcarskoj prodat je ipak za 200.000 EVRA. Razlog toga je više nego očigledan, naime stanje u kojem se nalazio ovaj oštećen superautomobil, jasno je nagoveštavalo da se radilo o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je više nego vidno oštećen pomenuti Bugatti.

 

Ovaj 6 godina star automobil, koji je prešao nešto manje od 32 000 km, sleteo je sa Austrijskog autoputa, gde je potom konstatovana šteta ne samo na karoseriji, nego i na motoru i menjaču. Cena popravke projektovana je na nešto manje od 700.000 EVRA. Ko god da ga je kupio, sa sigurnošću ima novca.

 

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

2 KOMENTARI

  1. 🙂 Popravka 700.000 evra… 🙂 Mora stvarno biti svemirska tehnologija.

    Možda se ugraditi i nešto slabije delove, pa ga košta recimo samo 100.000 evra, neže ići 416km/h nego samo 350km/h na primer, ali šta ga briga, svima i dalje izgleda kao original Veyron.

  2. Ako je otisao motor i menjac, onda bi to trebalo da bude najskuplje. Bilo kako bilo, verujem da je otisla i instrument tabla (ispucao air bag) i svi airbagovi unutra. Ovo spolja bi trebalo da je najjeftinine. Ima ovde troskova, ali realno da sam “kralj sveta” ne bih ka kupio.

    Pre bi uzeo Paganija, hehe realno 🙂

Leave a Reply