NASLOVNA / O nama

O nama

Zašto baš PORTAL AUTOMOBILI i po čemu se to mi razlikujemo od ostalih?
Ideja oko osnivanja AUTOMOBILI portala i foruma nastala je kao projekat zaljubljenika u automobile. Realno skoro svaki auto brend poseduje svoj klub, skoro u svim zemljama Zapadnog Balkana, međutim da li postoji mesto koje objedinjuje sve klubove? Ako ne postoji mi ćemo ga obezbediti.

Uvidevši sve to došli smo na ideju da osnujemo forum i portal, koji će obezbediti mesto svima zaljubljenicima u automobilizam. Gde će Alfisa u korak sa Seatovcem moći da komentariše obe strane, bez svađe sa podjednakom željom da razmene iskustva. Želja nam je da AUTOMOBILI.RS bude mesto istinskih ljubitelja automobila, koji će po registraciji da se vrate na forum i da prate sadržaje na našem portalu iz razloga što će biti sa ljudima koji dele isti stav koji kaže –automobil nije samo prevozno sredstvo.

Naša misija.
Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

Šta se očekuje od foruma?
Veoma je jednostavno! Ciljna grupa su ljubitelji automobila. Sitne poprave i diskusije bazirane na redovnim servisima i sličnim jednostavnim upitima koje svaki forumaš verovatno već zna unapred, neće biti fokus našeg foruma. Pomoć oko aftermarket upgrade-a i održavanja, styling i ulepšavanje, poboljšanje performansi motora, diskusije o novitetima, novim i starim tehnologijama, zakonima u saobraćaju i na kraju predstavljanju automobila naših članova biće glavni i osnovni fokusi.

Tu smo zbog vas!
Jednostavno AUTOMOBILI.RS je mesto za sve one, još jednom, kojima automobil nije samo prevozno sredstvo, DOK JE PORTAL I FORUM AUTOMOBILI mesto ljubitelja automobila svih brendova. Da li ste želeli takvo mesto? Ako jeste, obezbedićemo ga za Vas!

DOBRO NAM DOŠLI!

KONTAKT

logo

Leave a Reply