NASLOVNA / AUTO SPORT / Nestvarno – Chevrolet Camaro ZL1 Garage 56 Edition

Nestvarno – Chevrolet Camaro ZL1 Garage 56 Edition

Chevrolet je pripremio specijalni Camaro ZL1 Garage 56 Edition koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 56 primeraka, kao omaž NASCAR trkačkom automobilu koji će se takmičiti na 24 sata Le Mana (NASCAR Cup Camaro ZL1).

chevrolet camaro 1 2023

Automobil je dizajnirao Chevroletov Performance Design Studio, a bazira se na Camaru ZL1 koji je ovde dobio različite elemente inspirisane trkačkim automobilom.

Garage 56 Edition ima modifikovani aerodinamički paket, uz agresivni dizajn prednjeg dela i karakteristični zadnji spojler.

U paketu su i alu točkovi sa gumama Goodyear Eagle F1 SuperCar, Riptide Blue boja, satenski retrovizore, grafički paket koji podseća na livreju trkačkog automobila (zlatne i bele pruge, monohromatske zvezde i logo NASCAR 75. godišnjice na haubi), amblem Garage 56 na prednjim blatobranima i Hendrick Motorsports logo na C stubovima u čast tima uključenog u razvoj trkačkog automobila.

Opciono, kupci mogu da dobiju tri dodatne grafike (NASCAR, Goodyear i broj 24), dok se u unutrašnjosti nalazi oznaka Garage 56 na patosnicama i volanu.

Motor je 6,2 litarski V8 sa kompresorom koji raspolaže sa 485 kW/659 KS i 881 Nm obrtnog momenta.

Chevrolet Camaro ZL1 Garage 56 Edition će biti dostupan kasnije ove godine, a cene će biti objavljene naknadno.

Izvor – Autoblog.rs

PROČITAJ I OVO!

Miljković vozio Spa Francorchamps

Odlične vožnje u senci diskvalifikacije Nikola Miljković je proteklog vikenda prvi put vozio na čuvenoj …

Leave a Reply