NASLOVNA / HOT / BMW patentirao misteriozni koncept?

BMW patentirao misteriozni koncept?

Kineski mediji su došli u posed nekoliko patentnih dizajnova koji prikazuju prema nekim mišljenjima nadolazeći BMW koncept. Prema PCauto.com.cn, ovo su zvanični patenti koje je BMW podneo kineskoj službi za kontrolu patenata. Prema izgledu, rekli bismo da je reč o novom primerku iz “i” porodice. Takođe, ovo vozilo ima troja vrata po svemu sudeći i reč je o nekoj vrsti hečbek/kupe vozila. Lokalni mediji su počeli da navode da je reč o modelu koji će koristiti gorivne ćelije, ali neki misle i da je reč o “plug-in” hibridu.

bmw_patentirao_misteriozni_koncept_1

bmw_patentirao_misteriozni_koncept_2

Interesantno je da je automobil na ovim slikama jedan od manje lepih zbog previše zakošenih linija i bez čistih i urednih površina i jedino možemo da kažemo da nam se dopada pogled iz vazduha zbog specifičnog oblika. Svašta se u ovom trenutku nagađa, a kada bude nekih preciznijih izveštaja računajte na nas da ćemo vam preneti vesti.

bmw_patentirao_misteriozni_koncept_3

bmw_patentirao_misteriozni_koncept_4

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Elektricni-Volkswagen-Microbus-1

VAG opoziva 124.000 EV vozila

Nemači koncern VAG moraće da opozove oko 124.000 jedinica električnih vozila marki Volkswagen, Audi i …

Leave a Reply