12/07/2020 11:46:06 AM
NASLOVNA / TUNING / Absolute Motors Range Rover

Absolute Motors Range Rover

Absolute-Motors-Range-Rover-1

Ukoliko ste ljubitelj crne boje na SUV vozilima, onda će Vam se definitivno svideti novi tjunovani Range Rover. Ovaj ozbiljno modifikovani SUV tjunovan je od strane Absolute Motors, i garantovano će, ukoliko ga posedujete, sve oči na ulicama biti uprte u Vas. Automobil je finiširan u dva tona, gloss i satin crnoj boji. Pored toga, Range je dobio i veću konjažu i obrtni moment, kao i niz drugih modifikacija koje uključuju i veliki broj elemenata od ugljeničnih vlakana. Ipak, kompanija još nije objavila detalje što se tiče performansi.

Automobil leži na 23-inčnim alu točkovima dizajniranim od strane Overfinch-a, i to je njihov najveći točak u ponudi. Da je Range Rover dobio puni Overfinch tretman, izgledao bi potpuno drugačije – sa potpuno drugačijim grilom, natpisima, značkama, prednjim i zadnjim branikom…

Absolute-Motors-Range-Rover-2

Što se tiče enterijera, za sada kompanija nije objavila nikakve detalje. Ipak, ukoliko se obrate Overfinch-u ponovo, sigurno će tu biti poboljšanja. Moguće je da će koristiti elemente od aluminijuma u kabini. Za sada, međutim, ovo su sve informacije koje imamo što se tiče ovog Range Rover-a, a uskoro se može očekivati više detalja.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply