NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / Spustio Passata i oštetio ga dok je prelazio preko ležećeg policajca, sada tuži grad jer su ga postavili na putu kojim ide do posla!

Spustio Passata i oštetio ga dok je prelazio preko ležećeg policajca, sada tuži grad jer su ga postavili na putu kojim ide do posla!

Bizarna priča vezana uz spuštanje automobila dolazi iz Irske, tačnije iz mesta Galbally. Naime, 23-godišnji vlasnik VW Passata je potrošio 3 hiljade funti kako bi spustio svoju limuzinu, prenosi Daily Mail. Nakon dorade, rastojanje između poda i prednjeg branika iznosi tek 10 cm. To je rezultiralo time da Fitzgibbon više ne može na posao uobičajenom rutom, budući da su vlasti odlučile da postave ležeće policajce visine 15 cm.

spustio pasata lezeci policajac bizarno

Fitzborg je zbog toga morao da promeni svoju rutu do posla: „To je dodatnih 30 milja dnevno, 150 milja nedeljno, 600 milja mesečno, odnosno 7.000 milja godišnje – sve zbog previsokih ležećih policajaca”, žalio se Fitzgibbon koji tvrdi da je zbog ležećih policajaca napravio i štetu od 1.900 funti.

spustio pasata lezeci policajac bizarno

Sada dolazimo do najluđeg dela priče – a to je da traži odštetu za izazvanu štetu! Da, dobro ste pročitali, on smatra da su lokalne vlasti dužne da mu nadoknade štetu. U svom poduhvatu se obratio vlastima i saobraćajnim stručnjacima ali bezuspešno. S druge strane, vlasti tvrde da su ležeći policajci dvostruko niži od gore pomenutih tvrdnji, i ne planiraju da rešavaju probleme „nesrećnog” vlasnika modifikovanog Passata.

„Osećam se diskriminisano jer vozim modifikovani automobil s kojim praktično nemam pristup saobraćajnicama”, požalio se na kraju Fitzgibbon koji će očigledno sam morati da rešava svoje probleme ili da jednostavno automobil vrati u prvobitno stanje…

Izvor: Jutarnji.hr

PROČITAJ I OVO!

Parkio Smarta u kuhinju da ga ne bi odneo uragan

Nakon što je opustošio Bahame, uragan Dorijan stigao je do obale Floride. Na Bahamima je …

11 KOMENTARI

 1. AUTOMOBILI

  Ljubisa Jaksic Na konto traženja više informacija kliknite ovde https://youtu.be/g2NIQ3ZuSVA

 2. AUTOMOBILI

  Mihajlo Djna Nadj Trebao je realno 😀

 3. Nebojsa Bibin

  Radislav Eremic hmm? ?

 4. Marko Mijanović

  HAhaha passata našao spustat. ??????

 5. I to što kažete 😀

 6. Radislav Eremic

  Nebojsa Bibin kad budem imao 3 hiljade funti da spustam masinu nacicu se prozvan..?

 7. Ali momak se oseća diskriminisano 😀

Leave a Reply