21/04/2021 10:02:12 AM
NASLOVNA / KONCEPTI / Da li je ovo mazga Audi TT RS-a

Da li je ovo mazga Audi TT RS-a

New-Audi-TT-RS-Mule1

Audi TT RS treće generacije, biće predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu ove godine. Međutim ljudi iz Carscoopsa uhvatili su Audi inženjere tokom testiranja ovog sportskog automobila, koji se „sakrio“ iza bodi kita TTS modela. Podsećanja radi, novi TTRS bi trebalo da raspolaže sa 2.5 turbo benzinskim motorom od preko 360 KS.

New-Audi-TT-RS-Mule11

Da se po svemu sudeći radi o test primerku TT RS-a, mogu da posvedoče veći kočioni diskovi, dok se na kočionom sistemu jasno vidi da je prefarban RS logo. Takođe, kada su bolje pogledali, na zadnjim amortizerima jasno su se dale videti RS nalepnice.

New-Audi-TT-RS-Mule14

Kako god, novi Audi TTRS dobiće novi body kit, po svemu sudeći nešto slično onome što smo imali priliku da vidimo kod 2014 TT Quattro Sport koncepta.

New-Audi-TT-RS-Mule855

Međutim, šta je sa motorom? Motor koji smo već spomenuli, tj. pomenuti 2.5 turbo benzinski motor je upitan da li će se u opšte koristiti, ili će ipak biti implementiran EA888 2.0 litarski turbo benzinac koji u koncept izvedbi razvija čak 414 KS sa 420 Nm obrtnog momenta. Kako god moraćemo da sačekamo izlazak novog Audi TT RS-a da bi znali šta je tačno isplanirao ovaj poznati nemački proizvođač automobila.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …