13/06/2024 12:19:53 AM
NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / VOZAČICA TRAMVAJA IZBACILA ŽENU SA BOLESNOM BEBOM KAO NAJGORE KRIMINALCE!”

VOZAČICA TRAMVAJA IZBACILA ŽENU SA BOLESNOM BEBOM KAO NAJGORE KRIMINALCE!”

Jedna vozačica tramvaja juče je izbacila ženu i muža sa bebom od tri meseca zbog psa! Čovek koji je doživeo ovu neprijatnost podelio ju je sa korisnicima društvenih mreža, koji su ga umesto podrške, kritikovali što je sa sobom poveo psa!

VOZACICA GSP ZBACILA DETE 3 GODINE BOLESNOjpg

– Upravo je mene, suprugu, dete od 3 meseca koje je bolesno i koje smo krenuli da vodimo kod doktora, kondukterka sa slike izbacila iz “dvojke” 2374 jer smo bili sa psom od 11 kg koji je imao povodac (a ne korpu kako je gospođa rekla) – napisao je ovaj čovek na Tviteru i dodao:

– Iako joj je rečeno da je dete bolesno i da smo pošli kod doktora i da psa nemamo gde da ostavimo. Bez imalo empatije prema detetu nas je izbacila na sred Dušanove ulice kao najgore kriminalce, a koji smo uredno kupili kartu! Da li je ovo zemlja slobode kretanja, da li ovako čuvamo našu decu? Da li je jedan pas koji je kućni pas i živi sa našim detetom, bitniji da se izbaci jer “nije u korpi” od zdravlja deteta?!? – upitao je ovaj čovek.

– Imam psa. Volim ga najviše na svetu. Ali pokušaj da razumeš da se neka pravila vezana za javni prevoz moraju ispoštovati. Nadam se da je dete ok, a i da si se smirio – navodi se u jednom od komentara.

Bilo je i onih korisnika koji su osudili potez žene koja ih je izbacila iz prevoza.

– U Švajcarskoj smeš da uvedeš kakvog god želiš psa u javni prevoz, naravno pas isto mora da ima plaćenu kartu. Psi i ostali ljubimci u toj zemlji takođe mogu slobodno da se uvode u apoteke, supermarkete, restorane i sva ostala mesta. Tako treba biti i kod nas – dodaje se u jednom od komentara.

Kurir.rs

PROČITAJ I OVO!

bmw aukcija-2

BMW koji je proveo 35 godina na dnu reke ide na aukciju

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. …

Leave a Reply