NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / (VIDEO) Salon superautomobila u Dubaiju je pravi praznik za oči

(VIDEO) Salon superautomobila u Dubaiju je pravi praznik za oči

Na jednom mestu može da se vidi i kupi gotovo svaki supersportski automobil koji možete da zamislite.

Za zaljubljenike u superautomobile Dubai je jedna od najboljih destinacija. Na ulicama ovog grada mogu se sresti svi najluksuzniji i najskuplji sportski modeli, a mnogi od njih nalaze se i u voznom parku lokalne policije.

Lamborghini Huracan u sjajno crnoj hromiranoj verziji

Sve prohteve imućnih kupaca u Dubaiju ispunjava najveći prodavac supersportskih i luksuznih četvorotočkaša u tom gradu, VIP Motors UAE. Osim aktuelnih modela, u ovom prodajnom salonu mogu se videti i neki supreautomobili koji se više ne proizvode, a zanimljivo je da su mnogi od njih zastupljeni sa 2, 3 ili 4 primerka.

Recimo, tu su dva automobila Mercedes-Benz SLR McLaren, legendarnog modela koji se odavno više ne izrađuje, dok je aktuelni Ferrari 812 Superfast zastupljen sa čak četiri primerka.

Porsche 918 Spyder, koji se u periodu 2013-2015. godine proizvodio u ograničenoj seriji od svega 918 vozila, u salonu VIP Motors UAE zastupljen je sa 3 automobila, a tu su i 3 Lamborghinija Aventador SVJ.

U ovom slaonu ne nedostaju ni skupoceni SUV automobili i terenci, među kojima je i Mercedes-Benz G500, ali i Maybach Landaulet, dok se SUV Lamborghini Urus može videti u 4 primerka.

IZVOR: B92

PROČITAJ I OVO!

Parkio Smarta u kuhinju da ga ne bi odneo uragan

Nakon što je opustošio Bahame, uragan Dorijan stigao je do obale Floride. Na Bahamima je …

Leave a Reply