NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / (VIDEO) Masovno makljanje žena na rasksnici

(VIDEO) Masovno makljanje žena na rasksnici

Američka policija je pohapsila i podnela prijave protiv učesnica tuče na raskrsnici u Alamanka Kauntiju u Severnoj Karolini.

zene se biju tuca e

Prva na listi je Amanda Rouz Gomez, dvadeset osmogodišnjakinja, koja ima kriminalni dosije za fizički napad i razbojništvo. On, i još četiri “dame”, uključujući i jednu trudnu ženu, zvezde su viralnog video klipa na kojem se vidi kako razmenjuju udarce  i rukama i nogama.

Američki The Smoking Gun je došao do papirologije vezane za incident, koja otkriva da je do tuče došlo povodom optužbe za krađu nakita u Pajn Lejk Mobajl Houm Parku. Drugim rečima, neko je nekoga optužio da je ukrao(la) prsten iz kuće/prikolice.

Usledila je verbalna prepirka, a zatim i automobilska potera, kada su dve žene ušle u automobil i odvezle se, pretpostavka je s ukradenim prstenom. Ostale tri su krenule u poteru, da bi ih sustigle na raskrsnici na kojoj je došlo do tuče.

Video klip je snimio jedna od učesnica u saobraćaju i naravno, postavila ga na društvene mreže. Tokom snimanja se kikotala (očigledno uživajući), bez namere da pozove pomoć ili reaguje, čak i kada je primetila da je jedna od žena trudna.

“U sudskom nalogu se navodi da je Gomezova udarila i bacila na zemlju dvadeset četvorogodišnju Britani Mensfild. Ona je takođe optužena za udaranje i čupanje Ejmi Figueroe, četrdeset dvogodišnje majke Mensfildove. Žena koja je poslednja ušla u tuču je šezdeset četvorogodišnja Linda Mensfild, majka Figueroe (i naravno baka Britani Mensfild)”, izvestio je TSG.

U istom izveštaju se navodi da će policija dodatno da okrivi ulične “borkinje”, tako da Gomezova neće biti jedina “na tapetu”.

Izvor: autorepublika

PROČITAJ I OVO!

Parkio Smarta u kuhinju da ga ne bi odneo uragan

Nakon što je opustošio Bahame, uragan Dorijan stigao je do obale Floride. Na Bahamima je …

Jedan komentar

  1. Pobiše se pošteno 😀

Leave a Reply