NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / (VIDEO) Kinuo dok je vozio i isprevrtao se

(VIDEO) Kinuo dok je vozio i isprevrtao se

Kakav loš način za završetak dana. Naime, čovek koji je vozio u okolini Nešvila u Tenesiju, doživeo je ozbiljnu saobraćajnu nezgodu kada nije mogao da se odupre kijanju. Njegov SUV je karijeru završio prevrtanjem.

 

kijao e

Dobre vesti su da vozač nije ozbiljnije povređen, mada je bio uzdrman, što i ne čudi.

On je za medije izjavio da je imao alergijski napad i da nije mogao da se odupre kijanju. Zatim je izgubio kontrolu nad vozilom, koje se poprečno prevrnulo. Osmorica muškaraca, koji su se zaustavili da bi pomogli čoveku, vratili su vozilo na točkove i izvukli vozača.

Ono što je u svemu bilo loše je da je SUV zahvatila vatra. Najpre se pojavio dim ispod haube, da bi ubrzo plamen zahvatio prednji deo vozila.

“Kijanje može biti opasno kada ste za volanom”, konstatovao je Inside Edition. “Oči vam se zatvaraju dok kijate, a po jednom istraživanju, kada kinete tokom vožnje, pređete najmanje 15 metara ne gledajući na put.”

Policija apeluje na vozače da pokušaju da izbegnu kijanje za volanom. Ukoliko imaju problem s alergijama, trebalo bi da drže značajnu distancu u odnosu na vozila ispred i zaustave se kada osete da dolazi napad alergije.

Navodno, oko 2.500 incidenata se svake nedelje desi zbog kijanja, tvrdi američki medij. Nije precizirano gde se to događa i nije naveden bilo kakav kredibilan izvor za dotične informacije.

PROČITAJ I OVO!

bmw aukcija-2

BMW koji je proveo 35 godina na dnu reke ide na aukciju

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. …

Leave a Reply