03/03/2024 12:56:45 AM
NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / Totalno suludo: Alfa Romeo sponzorisao BMW Bimmerfest 2019 (VIDEO)

Totalno suludo: Alfa Romeo sponzorisao BMW Bimmerfest 2019 (VIDEO)

Najmasovniji skup  ljubitelja marke BMW, tokom kojeg se okupi i po 25.000 fizičkih lica koja u svom vlasništvu poseduju neki model bavarskog brenda, Bimmerfest je ove godine sponzorisao Alfa Romeo. Iako će mnogima to zazvučati nerazumno, nepojmljivo, pa čak i bezobrazno od strane Italijana, odluka je dobro promišljena, logična i reklo bi se da je pun pogodak.

alfa romeo sponsors bimmerfest

Dakle, nije šala. Krajem maja je u Kaliforniji, na kompleksu pod nazivom Auto Club Speedway održan Bimmerfest, a glavni sponzor događaja, Alfa Romeo je dobio priliku da posetiocima, inače zagriženim vlasnicima BMW-a, ponudi test vožnje čuvenog dueta italijanske marke, i to na stazi. Tokom dva dana trajanja skupa, više od 300 posetilaca se našlo za volanom Guilije ili Stelvija, što puno govori o tome šta proizvođač misli o svom duetu.

alfa romeo sponsors bimmerfest

Nezavisno od toga za volanom kojeg Quadrifoglio modela se test vozač našao, onaj ko gaji ozbiljne simpatije prema BMW-u, veoma brzo zavoleće i modele marke Alfa Romeo, očito je bila premisa Italijana. I, nisu se prevarili.

alfa romeo sponsors bimmerfest

Nakon test vožnji, ushićeni učesnici izazova su se veoma pohvalno izražavali o Stelviju, poredeći ga sa Cayennom S, a nisu štedeli reči hvale ni za Giuliju.

Izvor: autorepublika.com

Slike: motor1.com

PROČITAJ I OVO!

bmw aukcija-2

BMW koji je proveo 35 godina na dnu reke ide na aukciju

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. …

Leave a Reply