NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / Prodaje se Mercedes 190E iz 1986. godine sa pređenih čitavih 462 kmProdaje se

Prodaje se Mercedes 190E iz 1986. godine sa pređenih čitavih 462 kmProdaje se

Napravljen je pre 33 godine, ali je u stvari nov. Mercedes 190E 2.3 (serija W201) iz 1986. godine je prava senzacija na tržištu oldtajmera. Jer, automobil koga je ponudio diler iz Hamburga je prešao samo 462 kilometra!

mercedes  nov

Cena: 49.600 evra. Sitnica za ljubitelje oldtajmera pogotovo zato što ponuđeni “baby Benz” izgleda sjajno. Navodno je stajao više od tri decenije u klimatizovanoj garaži pa je jasno da je teško pronaći uporedivi model na tržištu.

mercedes  nov

Tehnički je takođe u besprekornom stanju, a pokreće ga 2,3 litarski 4-cilindrični benzinac (132 KS) koji snagu prenosi putem 5-stepenog automatskog menjača.

Oprema male Mercedesove limuzine je luksuzna: automatski klima uređaj, električni krovni otvor, električni podizači stakala, tempomat, vazdušni jastuk za vozača, originalni Becker Grand Prix radio.

mercedes  nov

Prema podacima trgovca, svi delovi su originalni kao i dokumenti o vozilu. Nejasno je samo da li su “prva ugradnja” gumeni dodaci i creva, delovi koji su podložni starenju.

mercedes  nov

Najveći nedostatak, ono što bi moglo odvratiti potencijalne kupce, jeste činjenica da se po slikama prednjih svetala, dvostrukih brojki brzinomera (milje i kilometri) zaključuje da je reč o modelu namenjenom američkom tržištu.

Izvor: Radiosarajevo.ba

PROČITAJ I OVO!

bmw aukcija-2

BMW koji je proveo 35 godina na dnu reke ide na aukciju

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. …

Leave a Reply