NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / Nesvakidašnje: Vlasnik Audija R8 tužio ovlašćeni servis

Nesvakidašnje: Vlasnik Audija R8 tužio ovlašćeni servis

Pre nekoliko nedelja su engleski mediji objavili bizarnu priču o Denu Barnetu, njegovom sportskom automobilu Audiju R8 i ovlašćenom servisu za popravku vozila ove marke lociranom u ostrvskom gradu Reding.

audi r

Naime, Barnet je odvezao svoj automobil na redovan servis u kompaniju Audi Synters, ali kada je nešto kasnije otišao da ga preuzme nazad, ustanovio je oštećenja farbe na zadnjem odbojniku, kao i ogrebotine na felnama izrađenim od lake legure. Pored toga, i na centralnom panelu u kabini je pronašao tragove neželjenih i nelegitimnih aktivnosti radnika u ovlašćenom servisu.

Naravno, Barnet je odmah reklamirao nedostatke u pruženoj usluzi, a R8 je čak tri puta vraćan nazad u servis, kako bi se ujednačile nijanse boje na zadnjem braniku i ostatku karoserije.

Iako se za dotadašnje Barnetovo iskustvo ne može reći da je nešto što se čuje svakodnevno, nastavak priče je svakako neočekivan. Naime, nekih 8 meseci kasnije, četrdesetdvogodišnji Barnet je skinuo zadnji branik da sam izvrši nekakve intervencije, a imao je šta i da vidi.

Na više mesta je naišao na tople pozdrave iz Audijevog servisa, u vidu lascivnih natpisa na unutrašnjosti vozila. “Penis mi je mali, pa to kompenzujem brzom vožnjom “; “kada bi samo moj penis bio lep kao ovaj automobil“, „Ja sam penis” i slične.

Šokirani Barnet je podneo tužbu nadležnom sudu, dok je iz Audija stiglo izvinjenje uz obaveštenje o pokretanju istrage ovim povodom. Fotografije možete pogledati u britanskom listu The Sun.

Izvor: AutoRepublika

PROČITAJ I OVO!

bmw aukcija-2

BMW koji je proveo 35 godina na dnu reke ide na aukciju

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. …

Leave a Reply