03/04/2020 10:20:24 AM
NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / Najbolje seks poze koje možete upotrebiti u automobilu

Najbolje seks poze koje možete upotrebiti u automobilu

Iako svi žele da se protežu u velikom bračnom krevetu, moramo priznati da ljubavna avantura u automobilu ima svojih čari. Uzbudljivo je i drugačije od svega ostalog što ćete probati, a slobodno se može smatrati i nekom vrstom javnog seksa. Međutim, veliki broj muškaraca ne voli seks u autombilu, jer je prostor obično mali i skučen, pa se tu javlja velika problematika – poza i položaj.

seks u kolima

Neki parovi jednostavno ne mogu da se snađu u ovakvim situacijama i ne mogu da nađu poziciju koja im odgovara. Zbog toga smo mi odlučili da vam pomognemo. Pronašli smo najbolje seks poze koje će vam pomoći da u automobilu provedete najbolju noć u svome životu.

1. Ljubavno sedište

Ovo je poza u kojoj definitivno muškarac uživa. Jednotavno sednite na suvozačevo sedište i pustite vašu partnerku da vam sedne u krilo. NOge neka ispruži ka zadnjim sedištima koje će joj služiti kao oslonac. Na ovaj način ćete se prilično ludo provesti.

2. Misionarska na zadnjem sedištu

Ako imate limuzinu ili automobil koji ima prilično veliku zadnju klupu, onda to možete iskoristiti kao kauč. Misionarska poza je jedna od najlakših, pa je totalno izvodljiva na zadnjem sedištu vašeg auta.

3. Kolica

Suvozačevo sedište oborite skroz unazad i lezite na njega. Vaša partnerka noge mora da podigne ka vama, a njene ruke moraju da idu ispod kotrolne table. Na ovaj način položaj njenog tela podseća na kolica, pa se zbog toga ova poza ima ovako simpatičan naziv.

4. Kašika

Evo još jedne poze koju možete primeniti na zadnjem sedištu. Vi i vaša partnerka morate da se okrenete na stranu i ona jednu nogu mora da podigne u vis. Vi ćete zatim, poput kašike, da pokažete zašto toliko volite svoj automobil.

5. Bračni gepek

Ako imate karavan vozilo sa veliki kepekom i sedištima koja se obaraju, možete imati noć koja se čak može porediti i sa bračnim krevetom. Kada oborite sedišta i kada maksimlano povećate prostor u gepeku, imaćete mesta za najluđe kerefeke.

Foto:FreeImages.com

Izvor: autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

Parkio Smarta u kuhinju da ga ne bi odneo uragan

Nakon što je opustošio Bahame, uragan Dorijan stigao je do obale Floride. Na Bahamima je …

Leave a Reply