NASLOVNA / ZANIMLJIVOSTI / Kako to izgleda kad „majstor” pokuša da zatamni stop svetla

Kako to izgleda kad „majstor” pokuša da zatamni stop svetla

Svi mi volimo da “petljamo” po svojim limenim ljubimcima i povremeno ih „dorađujemo”, ali pritom mora da se bude oprezan i naravno pre samog procesa mora da se prouči kako napraviti posao na pravi i ispravan način. Čini se da to nije napravio vlasnik ovog Chevroleta Cruze koji je odlučio da se upusti u proces zatamnjivanja zadnjih svetala.

funny chevrolet cruze

Postoji nekoliko načina da se to odradi, od folije preko dip spreja pa sve do sjajno crnog spreja koji se ne može ukloniti i pre čijeg nanošenja treba dobro razmisliti o ovom potezu, pre svega zato što vlasnik nakon toga može da ima i problema s policijom. A u konkretnom slučaju „majstor”, čija kreacija je kasnije osvanula na Redditu, odlučio se upravo na sjajno crni sprej koji nije moguće ukloniti. Pritom je zaštitio samo ivice oko svetala. Ako ste ikada radili sa sprejem znate da je potrebno zaštititi veliku površinu, posebno ako sve to radite vani gde vetar može da dodatno zagorča stvari.

Izelda da se to i dogodilo, pa tako Cruze osim crnih zadnjih svetala sada ima i ostatke spreja po karoseriji. Jasno, mali deo koji je bio zaštićen je ostao beo, a krajnji rezultat stvarno ne izgleda dobro. A dodatni problemi bi mogli da krenu na sledećem tehničkom…

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Reddit

PROČITAJ I OVO!

Parkio Smarta u kuhinju da ga ne bi odneo uragan

Nakon što je opustošio Bahame, uragan Dorijan stigao je do obale Floride. Na Bahamima je …

Leave a Reply