NASLOVNA / HOT / VIDEO: Volkswagen T-Roc

VIDEO: Volkswagen T-Roc

Volkswagen je konačno zvanično predstavio novi mali T-Roc crossover. I s pravom kažemo mali, jer je punih 18 inča kraći od Tiguana. T-Roc koristi MQB platformu koja zaista pokazuje da je veoma fleksibilna, budući da je koriste i Tiguan i veliki Atlas.

Volkswagen-T-Roc-zvanicno-1

Može se međutim slobodno reći da T-Roc od svih modela koji koriste MQB platformu ima najviše stila. U „Style“ verziji postoji izbor tri različite boje krova i četiri boje unutrašnjosti. Krov može da bude crne, bele ili braon boje, a unutrašnjost može da ima plave, naradžaste, žute i braon trim panele i tapacirung. „Sport“ trim je samo dostupan sa crnim krovom, a osnovni „Yorkville“ trim ima boju krova u boji karoserije.

Volkswagen-T-Roc-zvanicno-2

Bez obzira na boju, T-Roc je stilski impresivan, i ima „mišićav“ izgled. Blatobrani su prošireni i postavljeni visoko, a izgled krova i prednjeg dela je očigledno inspirisan T-Roc-ovim konceptom iz 2014. Enterijer je oštrih crta, sa geometrijskim kockastim elementima koji su slični onima koji se mogu videti u Tiguanu ili Atlasu. Naravno nijedan od njih nije tako živopisne boje unutra kao što je to T-Roc.

Volkswagen-T-Roc-zvanicno-3

Što se tiče opreme, T-Roc je dobro potkovan. Standardno dolazi sa sistemom automatskog kočenja u hitnim slučajevima, kao i sistemom za održavanje u traci. Infotainment sistem sa 6.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir je takođe standardni deo opreme, a postoji opcija da se odabere varijanta sa 8-inčnim ekranom. Dostupna je Volkswagenova Digital Cockpit LCD instrument tabla.

Volkswagen-T-Roc-zvanicno-4

Za motor postoji šest različitih opcija u vidu benzinaca i dizela, u rasponu od 115 KS pa do 190 KS. Motor od 190 KS dostupan je samo sa pogonom na sva četiri točka i sedmostepenim automatikom sa duplim kvačilom. Ostali modeli imaju pogon na prednje točkove, uparen ili sa manuelnim menjačem ili sa automatikom sa duplim kvačilom.

PROČITAJ I OVO!

vozacki-ispit-nesreca

Video – E ovako se pada na vozačkom ispitu

U poznijim godinama je teže učiti, a to se posebno vidi u veštinama gde su …

Leave a Reply