NASLOVNA / KONCEPTI / VIDEO: Thunder Power Sedan

VIDEO: Thunder Power Sedan

Nakon debitovanja na Sajmu u Frankfurtu pre dve godine, tajvanski proizvođač električnih vozila Thunder Power vratio se u Frankfurt da predstavi svoju kreaciju.

Thunder-Power-Sedan-1

Uz Thunder Power Sedan, koji je kompletno kamufliran, posetioci su mogli da vide i novi kompanijin električni SUV concept, kao i platformu za električna vozila.

Nova platforma dolazi sa baterijom od 125 kWh, što omogućava domet od skoro 650km, dok konfiguracija motora dozvoljava maksimum od 576 KS.

Thunder-Power-Sedan-2

Iako je Sedan model dobio niz stilskih i aerodinamičnih unapređenja na prednjoj i zadnjoj strani vozila u odnosu na prethodni model, ipak je “Future Vision”, alfa SUV concept automobil koji je zaista odskakao i privlačio pažnju posetilaca.

SUV model ima unikatnu kombinaciju električnog motora i baterije, uz mnogo prostora u unutrašnjosti koja je rezultat kompanijine Intelligent Packaging filozofije. Automobil takođe ima i centar gravitacije kao sedan model, što značajno poboljšava performanse i utisak u vožnji.

Thunder-Power-Sedan-3

Treba pomenuti da vozilo ima novu modularnu šasiju koja podrazumeva poseban sistem oslanjanja za maksimalnu fleksibilnost.

Na kraju, Thunder Power takođe pripremaju i specijalnu coupe ediciju limitiranu na 488 primeraka. Ovaj automobil imaće pogon na sva četiri točka i 653 KS.

PROČITAJ I OVO!

Električni Lotus Evija ima 2000KS i koštaće…

Lotus je još ranije potvrdio da će ovog meseca u Londonu promovisati svoj novi električni …

Leave a Reply