31/05/2020 12:49:49 PM
NASLOVNA / HOT / VIDEO: T Sportline Project TS8 (Tesla Model S)

VIDEO: T Sportline Project TS8 (Tesla Model S)

T Sportline predstavio je svoj najnoviji projekat – Tesla Model S.

T-Sportline-Tesla-Model-S-TS8-1

Poznat pod nazivom „Project TS8“, automobil se bazira na modelu S P100D i ima monohromni eksterijer jer su svi hromirani elementi na karoseriji ili uklonjeni ili prefarbani u crnu boju, ili pak prekriveni 3M Satin Black folijom. Prozori su zatamnjeni, a zadnji spojler od ugljeničnih vlakana i 21-inčni točkovi finiširani su u mat crnoj boji.

T-Sportline-Tesla-Model-S-TS8-2

Sportski dizajn nastavlja se u kabini, jer je enterijer opremljen Bentley linen kožom sa crnim kontrastnim šavovima. Vozači će primetiti i specijalne patosnice i trimove od gloss black ugleničnih vlakana svuda, od komandne table do zadnje strane prednjih sedišta.

Modifikacije se, međutim, nisu zaustavile na tome. T Sportline ugradili su u TS8 Escort Passport Max CI detector radara i novi audio sistem koji se sastoji od 13 zvučnika, Alpine pojačala, Rockford Fosgate EQ procesora i 10-inčnog subwoofer-a.

T-Sportline-Tesla-Model-S-TS8-3

Kao i standardni model, automobil ima bateriju od 100 kWh koja mu omogućuje da pređe do 507 km na jedno punjenje. Ono što je još važnije jeste činjenica da Model S P100D može da ubrza iz mesta do 100km/h za samo 2.5 sekunde, i da postigne maksimalnu brzinu od 250 km/h.

PROČITAJ I OVO!

VIDEO: Arquus Scarabee – monstrum na 4 točka

Arquus Defense je filijala Volvo groupe, a Scarabee (Buba) je njihovo novo vojno vozilo. Ističu …

Leave a Reply