23/08/2019 10:43:06 AM
NASLOVNA / VESTI / VIDEO: Richard Hammond izleteo s puta u Concept_One

VIDEO: Richard Hammond izleteo s puta u Concept_One

Richard Hammond, jedan od voditelja automobilske emisije The Grand Tour, na Hemberg Hillclimb trci u Švajcarskoj izgubio je kontrolu nad Concept_One-om, proleteo je kroz zaštitnu ogradu i survao se niz provaliju.

Richard-Hammond-crash-1

Rimčev automobil se pritom zapalio i potpuno je uništen. Hammond je iz njega izašao pri svesti (pre nego što se automobil zapalio), odvezen je u bolnicu gde mu je dijagnostifikovana tek fraktura kolena – što je, s obzirom na težinu nesreće, relativno mala povreda.

Uzrok nesreće je i dalje nepoznat, kaže ekipa The Grand Toura, a slike koje su objavili na svom Facebook profilu ne izgledaju nimalo lepo. Na YouTubeu se ubrzo pojavio i video današnje nesreće, koji prenosimo u nastavku.

Richard-Hammond-crash-2

Jeremy Clarkson je nedugo nakon nesreće na Twitteru napisao da je ovo bila najteža i najstrašnija nesreća koju je ikada video, kao i da je neverovatno da je Richard “većinom OK”.
Oglasili su se i iz Rimac Automobila. Na svom Facebooku su potvrdili da je za vreme snimanja testiranja i trke za The Grand Tour njihov automobil bio uključen i njihov Concept_One. Ponovili su detalje nesreće, a poželeli su Richardu Hammondu brz oporavak.

Izvor: Bug.hr

PROČITAJ I OVO!

Vozila na vodonikove gorive ćelije su prihvatljivija za klimu od električnih automobila na baterije

Gledajući celi životni ciklus, uključujući proizvodnju potrebnih materijala, vozilo na gorive ćelije ima bolji rezultat …

Leave a Reply