NASLOVNA / HOT / VIDEO: RevoZport BMW M2 RAZE

VIDEO: RevoZport BMW M2 RAZE

RevoZport je 2012. godine predstavio prvi ikada kompletni aero i performance paket za BMW 1M u SEMA. Sada je kompanija spremna da predstavi slični program za BMW M2.

Danas, BMW F87 M2 je brži, ima šire gume, tako da mu je neophodan i aerokit koji bi išao uz poboljšane performanse, kako kažu iz RevoZport-a.

Ovog puta, RevoZport su uzeli većinu elemenata od prethodnika i dodali još toliko na novi BMW. Napred su ugradili prednji spliter koji može da se pomera u tri pozicije (Street, Sport i Track) sa otvorima za hlađenje koji usmeravaju hladni vazduh pravo na kočione diskove.

RevoZport-BMW-M2-Raze-1

Otvori kod prednjeg branika prosleđuju vazduh u hladnjak za ulje i hlade motor dok u isto vreme otvor na haubi izvlači vreli vazduh direktno sa radijatora.

Sve je ovo naravno sa ciljem da se motor održava na optimumu performansi što se tiče temperature tokom agresivne vožnje.

BMW F87 M2 dobio je nove pragove, a blatobrani su prošireni kako bi vozilu dali “mišićaviji” izgled koji podseća na Porsche 911 Turbo 3.6. Pozadi su stavili GT spojler i difuzor sa posebnim otvorima zadužen da izvlači topotu iz auspuha.

Performanse motora su pojačane, tako da se sa standardnih 370 KS prešlo na ozbiljnih 480 KS zahvaljujući laganom izduvnom sistemu od titanijuma i novoj ECU jedinici.

PROČITAJ I OVO!

Električni Lotus Evija ima 2000KS i koštaće…

Lotus je još ranije potvrdio da će ovog meseca u Londonu promovisati svoj novi električni …

Leave a Reply