NASLOVNA / TUNING / VIDEO: Ram Tungsten Edition za 2018.

VIDEO: Ram Tungsten Edition za 2018.

Ram linija pick-up modela postaje bogatija zahvaljujući novom članu porodice, Limited Tungsten Edition. Pored niza standardnih elemenata koji se ugrađuju u Ram vozila, Tungsten Edition ide korak dalje što se tiče materijala koji se koriste, kako za eksterijer tako i za enterijer automobila.

Ram-Tungsten-Edition-1

Tungsten Edition paket je dostupan uz verzije 1500, 2500 i 3500, sa Crew Cab ili Heavy Duty Mega Cab kabinama, kao i sa 2WD ili pogonom na sva četiri točka.

Ukratko, oprema Tungsten Limited Edition-a obuhvata masivnu ispupčenu haubu, tamni hromirani prednji gril sa RAM slovima, metalik detalje, elemente u boji vozila (branike, retrovizore, ručice na vratima…), Satin Limited točkove, farove oivičene crnom bojom, Natura Plus Frost i Indigo kožu, sedišta sa grejanjem i ventilacijom, volan sa grejanjem, el. podešavanje pedala sa memorijom, elementi od pravog drveta, 8.4-inčni infotainment sistem sa navigacijom, zadnju kameru, standardno vazdušno oslanjanje (kod verzije Ram 1500).

Ram-Tungsten-Edition-3

Limitirana edicija dolaziće i u nekoliko novih nijansi: Bright Silver Metallic, Bright White, Brilliant Black Crystal, Delmonico Red Pearl, Granite Crystal Metallic, Pearl White i True Blue Pearl (tu je i Maximum Steel Metallic boja ekskluzivno za verziju 1500).

Ram-Tungsten-Edition-4

Ram Tungsten Edition 1500 koštaće 55.120$, a odatle cena ide naviše za druge verzije.

PROČITAJ I OVO!

Električni Lotus Evija ima 2000KS i koštaće…

Lotus je još ranije potvrdio da će ovog meseca u Londonu promovisati svoj novi električni …

Leave a Reply