NASLOVNA / VESTI / VIDEO: Mitsubishi Expander zvanično

VIDEO: Mitsubishi Expander zvanično

Novi Mitsubishi Expander, sedmosed, predstavljen je u Indonesiji pre svog oficijelnog debija na Sajmu automobila u Džakarti 10. avgusta. Do zvaničnog otkrivanja Mitsubishi će i dalje o novom Expanderu govoriti kao o “novoj generaciji crossover MPV”, iako mediji iz Azije definitivno navode da će novi model nositi ime Expander.

Mitsubishi-Expander-1

Expander je 4475mm dugačak, 1750mm širok, 1700mm visok, i ima 205mm klirensa. U novi model može da stane sedmoro odraslih ljudi, u tri reda sedišta.

Kao što se jasno videlo na teaser slikama od prošle nedelje, Expander je inspirisan prošlogodišnjim XM Concept-om, i izgleda kao produžena verzija Eclipse Cross-a.

Mitsubishi-Expander-2

Iako deli mnogo detalja sa Eclipse Cross što se tiče spoljašnjosti, enterijer ima sve karakteristike pristupačnog vozila dizajniranog u jednostavnim linijama, sa tehničkim detaljima esencijalnim u modernim vozilima. Novi Expander imaće LED svetla i stop svetla, automatsku klimu, električne prozore, trimove od drveta i kože i touchscreen multimedijalni sistem sa Bluetooth-om. Model će se proizvoditi u Mitsubishi-jevoj fabrici u Bekasi, u Indoneziji.

Mitsubishi-Expander-3

Vozilo je dobilo novu platformu i 1.5-litarski motor uparen sa manuelnim petostepenim ili četvorostepenim automatskim menjačem. Pogon će biti samo na prednje točkove, s time da se pogon na sva četiri točka ne očekuje ni kao opcija.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply