18/04/2024 12:48:07 AM
NASLOVNA / PREMIJERE / VIDEO: Land Rover Discovery SVX

VIDEO: Land Rover Discovery SVX

Land-Rover-Discovery-SVX-1

U Land Rover-u su bili relativno tihi što se tiče planova za Sajam automobila u Frankfurtu, ali to se menja danas kad su nam pristigle prve fotografije Discovery SVX, post-ovane na Wheelsage-u.

Stvoren od strane Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO), Discovery SVX je tvrdokorni off-roader sa V8 motorom. Još uvek nema informacija što se tiče specifikacija, a ne zna se ni da li će motor biti benzinac ili dizelaš. U slučaju da se radi o dizel motoru, moglo bi da se radi o Range Rover-ovom 4.4-litarskom SDV8 koji razvija 330 KS. Naravno, postoji mogućnost i da u automobil bude ugrađen 5.0-litarski V8 sa preko 500 KS.

Land-Rover-Discovery-SVX-2

Šta god bude pod haubom, model je dobio niz modifikacija na eksterijeru. Tu je agresivna prednja ploča, rock šine, alu točkovi sa pet prečki sa off-road gumama. Dizajneri su instalirali i šipku sa LED svetlima I novi prednji branik sa većim otvorima za vazduh.

Land-Rover-Discovery-SVX-3

Pozadi, agresivni stil se nastavlja sa robusnim zadnjim branikom i duplim izduvnim sistemom.

Kompletni detalji očekuju se u toku dana, ali izgleda da će kabina takođe dobiti neke unikatne modifikacije, kao što su sedišta u dva tona sa SVX oznakama.

PROČITAJ I OVO!

vozacki-ispit-nesreca

Video – E ovako se pada na vozačkom ispitu

U poznijim godinama je teže učiti, a to se posebno vidi u veštinama gde su …

Leave a Reply