NASLOVNA / HOT / VIDEO: Jaguar I-Pace eTrophy

VIDEO: Jaguar I-Pace eTrophy

Jaguar I-Pace eTrophy predstavljen je na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Jaguar-I-Pace-eTrophy-1

Očigledno baziran na I-Pace konceptu, I-Pace eTrophy je električno vozilo visokih performansi sa agresivnom prednjom maskom, velikim otvorima za vazduh i specifičinim spliterom. Automobil je takođe opremljen otvorima na prednjim blatobranima i aerodinamičnim pragovima.

Na zadnjem delu agresivni tretman se nastavlja sa masivnim spojlerom, spojlerom na krovu i velikim difuzorom. Drugi elementi koji odmah upadaju u oči su hauba sa otvorima za vazduh i lagani alu točkovi, u paru sa kočionim sistemom visokih performansi.

Jaguar-I-Pace-eTrophy-2

Jaguar tek treba da potvrdi podatke o performansama I-Pace modela za serijsku proizvodnju i za trke, ali koncept daje određenu sliku o tome šta može da se očekuje. Koncept koristi četiri električna motora na svakom točku, sa sveukupnom snagom od 400 KS i 700 Nm. Baterija je litijum-jonska od 90 kWh. Automobil od 0 do 100 km/h stiže za oko 4 sekunde. Na jedno punjenje može da pređe 500 km.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

audi s5 na struju

Morate pogledati: AUDI S5 na struju

Kada je izašao iz fabrike, Audijev S5 je bio sve samo ne dosadan. Danas je …

Leave a Reply