NASLOVNA / PREMIJERE / VIDEO: Fiat 500 Anniversario

VIDEO: Fiat 500 Anniversario

4. jula Fiat će proslaviti 60-godišnjicu legendarnog modela 500, pa su odlučili da tim povodom kupcima ponude specijalno Anniversario izdanje aktuelne generacije popularnog “Fiće”.

Fiat-500-Anniversario-1

Ono što na prvi pogled karakteriše Fiat 500 Anniversario izdanje su svakako dve nove ekskluzivne boje Riviera Green i Sicilia Orange koje odražavaju na pravi način živahni duh ’60-ih. Pored ove dve boje, treba pomenuti da su dostupne još i Bossa Nova bela i Tech House siva boja. Naravno, Anniversario verzija dolazi i u hečbek i u kabrio varijanti. Tu su i posebne oznake serije, hromirani detalji, karakteristični 16-inčni točkovi, hromirani retrovizori…

Fiat-500-Anniversario-2

Unutrašnjost je u skladu sa vremenom, te instrument tablu krasi TFT 7-inčni digitalni panel, Uconnect 7-inčni HD LIVE radio, kao i Apple Car Play i Android Auto. Tapacirung je urađen tako da podseća na eru ’60-ih, i ona u stvari predstavlja jednu od najjačih veza Anniversario modela sa onim iz 1957.

Fiat-500-Anniversario-3

Kada je motor u pitanju, u ponudi su benzinski i dizel motori, zatim tu je i verzija sa pogonom na TNG (što znači da kupci mogu da biraju verzije sa rasponom snage od 69KS do 95KS), kao i izbor između hatchback i cabrio varijante.

Fiat-500-Anniversario-4

Cene u Italiji startuju od 13.600 evra.

PROČITAJ I OVO!

VIDEO: Arquus Scarabee – monstrum na 4 točka

Arquus Defense je filijala Volvo groupe, a Scarabee (Buba) je njihovo novo vojno vozilo. Ističu …

Leave a Reply