04/07/2020 11:23:23 AM
NASLOVNA / HOT / VIDEO: Borgward Isabella concept

VIDEO: Borgward Isabella concept

Prema informacijama koje dolaze iz kompanije Borgward, Isabella koncept je moderna interpretacija klasičnog modela koja podrazumeva revolucionarni enterijer, elegantnu liniju i velike dimenzije.

Borgward-Isabella-concept-1

Zamišljen kao inkarnacija legendarne Isabella-e iz 1950-ih, koncept bi trebalo da otelotvori budućnost Borgward-a što se tiče dizajna i tehnologije.

Borgward-Isabella-concept-2

Na papiru, Isabella je kupe sa četvoro vrata i prostorom za četiri osobe, i prati osnovni princip dizajna kompanije “Impression of flow” koji će se primenjivati na sva vozila u budućnosti.

Koncept predstavljen na Sajmu u Frankfurtu ima dužinu od 5 metara, visok je 1.4 metara, a širok 1.9 metara. Ima trodimenzionalni dizajn poput skulpture, povezan sa funkcionalnim elementima kao što su otvori za vazduh i aerodinamične komponente.

Borgward-Isabella-concept-3

Kompanija sa bazom u Štutgartu planira da uđe na nemačko tržište do kraja godine, sa prvim primercima Borgward BX7 TS Limited Edition u planu za dostavu kupcima u četvrtom kvartalu. Regularni BX7, kao i BX5 i BX6 takođe će biti predstavljeni u Evropi, sa benzinskim motorima.

PROČITAJ I OVO!

Električni Lotus Evija ima 2000KS i koštaće…

Lotus je još ranije potvrdio da će ovog meseca u Londonu promovisati svoj novi električni …

Leave a Reply