18/04/2024 12:10:49 AM
NASLOVNA / VIDEO / Kupio automobil kovanicama! (VIDEO)

Kupio automobil kovanicama! (VIDEO)

Mada ovo nekome zvuči poput „naučne-fantastike“, po South China Morning Postu, to je jednom Kinezu pošlo za rukom. On je bacio oko na automobil koji košta 27.500 dolara, a više od polovine te sume je platio sa 66 vreća novčića. Zaposlenima u prodajnom salonu je bilo potrebno nekoliko dana da izbroje novac, ali sudeći po video klipu, dobro su se zabavljali (čak i ukoliko nisu plaćeni za prekovremeni rad).

kovanice e

Ovaj čudan slučaj se desio u gradu Kanžu u proviniciji Hebej, krajem prošlog meseca. U članku nije naglašeno o kojem automobilu se radi, ali budući da se u video klipu pojavljuje nekoliko marki, verovatno se radi o salonu polovnih vozila. Takođe, nije poznato koliko je vremena bilo potrebno čoveku da sakupi novac.

Čovek je imao 18.800 dolara u metalnim novčićima u ukupno 66 vreća. Ostatak je platio elektronski, a zatim se odvezao kući u novom automobilu.

U ostatku sveta, teško da bi neko pristao na ovakvu vrstu transakcije, već biste morali da promenite novac u banci, a i tamo biste morali da otvorite račun da bi ste ga deponovali.

Ono što je takođe sasvim izvesno je da je ovaj slučaj iskorišćen i u marketinške svrhe, jer prihvatanje ovakve transakcije dokazuje da je reč o salonu čiji šefovi imaju zdrav smisao za humor. Ipak, na kraju krajeva, „pare su pare“.

Izvor: AutoRepublika

PROČITAJ I OVO!

kineska g klasa mercedes

Kineska G klasa košta 6000 evra

Sviđa vam se otmeni Mercedes G klase, ali nemate 166.000 evra za ispunjenje sna? Ne …

Leave a Reply