NASLOVNA / PREMIJERE / VIDEO: Hyundai Kona stiže 13. juna

VIDEO: Hyundai Kona stiže 13. juna

Nakon nekoliko teasera i klipova usmerenih na podgrevanje mašte Hyundai-jevih fanova, i posle objavljivanja fotografije sa snimanja reklame, Hyundai je konačno objavio datum predstavljanja svog subkompaktnog crossover modela pod nazivom Kona. Premijera je zakazana za 13. Jun.

Hyundai-Kona-1

Najnoviji teaser nam otkriva veći deo zanimljivog dizajna, koji je, istini za volju, već viđen početkom maja na fotografiji sa snimanja reklame. Dizajn se možda neće svideti svakome, ali Hyundai-ju svaka čast za hrabru odluku.

Dvostruka prednja svetla, narandžasta boja karoserije, atraktivna rešetka hladnjaka i tanka zadnja svetla samo su neki od elemenata koji će isticati Konu.

Hyundai-Kona-2

Kona će svoju pozicju u Hyundai-jevoj ponudi zauzeti odmah ispod modela Tucson, sa direktnim suparnicima kao što je Nissan- ov crossover Juke. Očekuje se da će doći i u ponudi sa pogonom na sva četiri točka tako da bi Hyundai mogao ispuniti obećanje koje je dao da će kupci dobiti “istinski SUV”.

Kona je verovatno kao osnovu imala i20 supermini, u kombinaciji sa novim motorima najnovijeg modela i30. Biće dostupna širom sveta.
Krajem godine očekuje se da Kona zablista i na Sajmu automobila u Frankfurtu.

PROČITAJ I OVO!

vozacki-ispit-nesreca

Video – E ovako se pada na vozačkom ispitu

U poznijim godinama je teže učiti, a to se posebno vidi u veštinama gde su …

Leave a Reply