NASLOVNA / VIDEO / 2017 Golf GTI automobil za sva godišnja doba

2017 Golf GTI automobil za sva godišnja doba

Već mnogo godina Volkswagen Golf GTI bio je pametan izbor u svojoj kategoriji, zahvaljujući pristojnoj ceni, brzini, agilnosti, udobnosti i snazi.

Golf-GTI-1

Danas, međutim, ukoliko kupac ima veći budžet (a traži vozilo u hot hatch kategoriji) može odmah da preskoči sve što mu se nekada dopadalo i da odmah uzme Mercedes-AMG A45 ili Audi RS3 Sportback. Pitanje je, međutim, da li bi to trebalo da uradi.

Golf-GTI-2

James Batchelor iz CarBuyer-a smatra da je za nekoga ko koristi svakodnevno automobil, Volkswagen Golf GTI definitivno pametan izbor. Golf izgleda odlično, pogotovo osvežena verzija koja sa sobom donosi nova svetla, nove branike, infotainment sistem i pojačanje snage, a ne košta basnoslovno kao pojedini hot hatch modeli u ponudi. U Nemačkoj Golf GTI može da se dobije za 29.975 evra.

Golf-GTI-3

Čak i ako se odlučite za osnovnu verziju koja dolazi sa troja vrata i šestostepenim manuelnim menjačem, nećete zažaliti zbog kupovine jer je automobil pristojno opremljen i ima dosta snage (226 KS je standardnu, a 241 KS za Performance ediciju). Uz sve to, kažu da je ručica menjača jedna od najboljih trenutno u ponudi, tako da zaista što se tiče najnovijeg Golf-a GTI ne možete pogrešiti.

PROČITAJ I OVO!

Toyota GR Supra (Video test)

GR Supra bio je prvi Toyotin globalni GAZOO Racing (GR) model, i od trenutka lansiranja …

Leave a Reply