NASLOVNA / VESTI / Zašto je Jeremy Clarkson suspendovan?

Zašto je Jeremy Clarkson suspendovan?

jeremy-clarkson

Ono oko čega se veliki broj pratilaca emisije Top Gear pribojavao, jeste da će u jednom trenutku Jeremy Clarkson dobiti „korpu“. Upravo se to desilo, a kao posledica sledeća epizoda neće biti prikazana, gde se čak i ceo projekat Top Gear-a dovodi u pitanje. Realno gledajući na javne ispade koje je Jeremy Clarkson imao u prošlosti ovakvo stanje se moglo i očekivati, ali opet većina nas u to nije htela da veruje.

Bilo kako bilo, BBC je dao kratko saopštenje: “Nakon nesuglasica nastalih sa producentima, Jeremy Clarkson je suspendovan i protiv njega je pokrenuta istraga. Ni jedan drugi član emisije, sem njega, nije suspendovan, dok Top Gear neće biti emitovan u nedelju. BBC trenutno ne želi da daje više informacija na ovu vest”.

Top-Gear-3

Jedna od špekulacija koja otkriva razlog suspenzije, mogla se čuti na radio stanici „Radio Tajms“gde se navodi da je Klarkson suspendovan zbog nasrtaja na jednog od producenata, iziritiran jer kasni na večeru. Kako čelnici BBC-a nisu znali za ovaj događaj sve do sad, a desio se početkom marta, odlučili su da ga suspenduju, a da se naredna epizoda ne emituje.

Kako je Top Gear veliki projekat koji godišnje od prodaje prava i reklama zaradi preko 200 miliona evra, postavlja se pitanje šta je sledeći korak ovog medijskog giganta.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …