15/10/2018 11:26:44 PM
NASLOVNA / VESTI / Za naučno ispitivanje: Užičanin zaustavljen sa 5,5 promila alkohola!

Za naučno ispitivanje: Užičanin zaustavljen sa 5,5 promila alkohola!

policajac-policija

Da može da se vozi i sa 5.5 promila alkohola u krvi može da posvedoči Užičanin, star 61 godinu, koji je sinoć izazvao pukom srećom samo bezazlen udes, verovato se uvrstio u planetarne rekordere po količini alkohola u krvi.

Saobraćajci koji su pijanog vozača našli kako spava za volanom posle nezgode u Zlatiborskoj ulici, najpre su imali problem da ga probude, a potom ostali frapirani kada su na alkometru očitali neverovatnih 5,5 promila alkohola.

Vozeći niz krivudavu Zlatiborsku ulicu, 200 metara pre uključenja na magistralu, 61-godišnjak je svojim vozilom najpre udario u parkirani automobil, a zatim ga nekoliko metara gurao sve do zida pored puta.

Policija i hitna pomoć ubrzo su stigli na lice mesta i krivca pronašli kako črvsto spava naslonjen na volan. Na jedvite jade, priča sagovornik „Blica“, patrola ga je probudila a on – koliko je bio pijan – nije mogao ni da priča.

Sanitetom je prebačen u Hitnu pomoć gde je konstatovano da nije povređen, a zatim je sproveden u policiju.

– Dvojica policajaca su ga bukvalno, onako mlitavog i komiranog, unela u stanicu a zatim u treznilište. Zaspao je u trenutku kako je legao na dušek – priča izvor „Blica“.

Izvor

Autor: Marko Vezmar

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

Leave a Reply