NASLOVNA / VESTI / Za naučno ispitivanje: Užičanin zaustavljen sa 5,5 promila alkohola!

Za naučno ispitivanje: Užičanin zaustavljen sa 5,5 promila alkohola!

policajac-policija

Da može da se vozi i sa 5.5 promila alkohola u krvi može da posvedoči Užičanin, star 61 godinu, koji je sinoć izazvao pukom srećom samo bezazlen udes, verovato se uvrstio u planetarne rekordere po količini alkohola u krvi.

Saobraćajci koji su pijanog vozača našli kako spava za volanom posle nezgode u Zlatiborskoj ulici, najpre su imali problem da ga probude, a potom ostali frapirani kada su na alkometru očitali neverovatnih 5,5 promila alkohola.

Vozeći niz krivudavu Zlatiborsku ulicu, 200 metara pre uključenja na magistralu, 61-godišnjak je svojim vozilom najpre udario u parkirani automobil, a zatim ga nekoliko metara gurao sve do zida pored puta.

Policija i hitna pomoć ubrzo su stigli na lice mesta i krivca pronašli kako črvsto spava naslonjen na volan. Na jedvite jade, priča sagovornik „Blica“, patrola ga je probudila a on – koliko je bio pijan – nije mogao ni da priča.

Sanitetom je prebačen u Hitnu pomoć gde je konstatovano da nije povređen, a zatim je sproveden u policiju.

– Dvojica policajaca su ga bukvalno, onako mlitavog i komiranog, unela u stanicu a zatim u treznilište. Zaspao je u trenutku kako je legao na dušek – priča izvor „Blica“.

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply