NASLOVNA / VESTI / VW Scirocco GTS kreće sa cenom od €31,000 u Nemačkoj

VW Scirocco GTS kreće sa cenom od €31,000 u Nemačkoj

Volkswagen-Scirocco-GTS

Volkswagen poslednjih 7 godina u ponudi ima model kodnog imena Scirocco, a ove godine na sajmu u Šangaju predstavljen je Scirocco GTS koji predstavlja sportsku verziju ovog modela. Ono što je sad već poznato, jer je krenula prodaja jeste njegova cena koja za osnovni model iznosi 31 000 EVRA.

Volkswagen-Scirocco-GTS-5

Na prvu se može videti da Scirocco GTS poseduje R-Design branike, pragove i krovni spojler, 18-inčne točkove, dok je u ponudi još jedan dodatni set točkova od 19“ kodnog imena Lugano. Za kočioni sistem zadužen je Brembo, čija kočiona klješta su obojena u crvenu boju. Što se tiče pogona, za to je zadužen 2.0 benzinski turbo motor koji isporučuje 220 KS, dok za transmisiju kupci imaju dve opcije, jedna u vidu DSG menjača i druga u vidu manuelnog menjača sa 6 brzina.

Volkswagen-Scirocco-GTS-4

Do stotke, Volkswagen Scirocco GTS ubrzava za 6.5 sekundi, dok je najveća brzina deklarisana na 246 Km/h. Ono što je impresivno (ako je podatak tačan) jeste i to da je prosečna potrošnja ovog modela deklarisana na 6,0 L/100 Km. Više informacija imaćemo uskoro.

Volkswagen-Scirocco-GTS-2

Volkswagen-Scirocco-GTS-3

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …