23/08/2019 10:43:33 AM
NASLOVNA / VESTI / Vozio Audi TT 3.2L 134.000 KM bez servisiranja

Vozio Audi TT 3.2L 134.000 KM bez servisiranja

vozio-audi-TT-134.000-km-bez-zamene-ulja-3

Vest koju smo zanemarili, a ovaj put ćemo da je objavimo, internetom se proširila brzinom „svetlosti“, a vezana je za jedan nesvakidašnji događaj. Naime, vlasnik Audi TT 8J sa 3.2 atmosferskim motorom vozio je svoj auto čak 134.000 kilometara bez zamene ulja. Fotografija na kojoj se vidi stanje motora ovog automobila, koji je tek posle pomenute pređene kilometraže završio na servisu potekla je sa Audi TDI foruma, gde je inače vlasnik servisa postavio fotografije, a dobio ih je od svog zaposlenog koji je preuzeo vozilo na rad.

vozio-audi-TT-134.000-km-bez-zamene-ulja-4

Na slikama se da videti da je ulje pretvoreno bukvalno u katran, a što može da se vidi i na fotografijama. Još uvek nije razjašnjeno šta je bio razlog ove nemarnosti. Pravo je čudo da je motor uopšte radio tako dugo bez ikakvog održavanja, ali je sigurno i to da se motor ceo mora zameniti.

Kako god da se okrene, ovo može da bude ozbiljna reklama za Audi, tj. pokazatelj izdržljivosti i pouzdanosti njihovih motora.

PROČITAJ I OVO!

Vozila na vodonikove gorive ćelije su prihvatljivija za klimu od električnih automobila na baterije

Gledajući celi životni ciklus, uključujući proizvodnju potrebnih materijala, vozilo na gorive ćelije ima bolji rezultat …

Leave a Reply