16/11/2019 10:50:30 PM
NASLOVNA / VESTI / Volvo XC90 auto godine u izboru Auto Expressa

Volvo XC90 auto godine u izboru Auto Expressa

Novi Volvo XC90 nastavlja sa osvajanjem međunarodnih priznanja i nagrada, a najnoviji u nizu laureata za švedski SUV stigao je u vidu prestižne titule Automobil godine 2015, koja mu je krajem juna dodeljena od strane cenjenog britanskog magazina Auto Express, člana međunarodne Auto Bild grupe.

volvo_xc90_auto_godine_1

Pored toga što je proglašen za Automobil godine, čime je zapravo postao ukupni pobednik ovogodišnjeg izbora, švedski novitet je trijumfovao i u kategoriji velikih SUV modela. Inače, to je jedna od 28 postojećih kategorija u okviru kojih Auto Express bira i proglašava najbolje.

„Ova nagrada oslikava veliku strast koju kompanija Volvo Cars ulaže u svoje nove modele. Mi savršeno razumemo afinitete naših kupaca – oni žele da poseduju prelepo dizajnirane automobile, sa najnovijim tehnologijama koje njihove živote čine lakšim. Takođe razumemo vozačke potrebe prema modernim i efikasnim pogonskim agregatima, te naprednim šasijama koje omogućavaju optimalno izbalansiranu i uzbudljivu vožnju“, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Dr Peter Mertens, viši potpredsednik za istraživanje i razvoj u Volvo Car grupi.

PROČITAJ I OVO!

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu …