02/03/2024 11:40:11 PM
NASLOVNA / PREMIJERE / Volkswagen Up! Pepper i Saveiro Pepper

Volkswagen Up! Pepper i Saveiro Pepper

VW-UP!-Saveiro-Pepper-1

Nemački proizvođač na brazilskom tržištu ima čitav niz vozila za koje se u Americi i Evropi malo zna. Sa lansiranjem novih Pepper modela, neki od njih dobijaju fina unapređenja.

Nakon Fox Pepper-a, Volkswagen je sličnom tretmanu podvrgnuo i Up! Pepper i Saviero Pepper modele. Sa novim modifikacijama oni sada vizuelno deluju mnogo više kao GTI-jevi , a u paketu je i niz zanimljivih dodataka.

VW-UP!-Saveiro-Pepper-2

Up! Pepper podrazumeva sledeće promene: crni sjajni krov, set pragova, zadnji spojler, 15-inčne alu točkove, hromirani gril sa crvenim trimom. Specijalna edicija dostupna je u beloj, srebrnoj, crvenoj ili crnoj boji, sa crvenim retrovizorima (ili crnim ako se radi o crvenom automobilu), posebne oznake serije, kao i sportski enterijer sa crnim trimom, kožnim volanom i menjačem i otvorima za vazuh sa crvenim detaljima.

VW-UP!-Saveiro-Pepper-3

Pod haubom je 1.0 TSI turbo benzinac sa 105KS, u paru sa manuelnim petostepenim menjačem.

Što se tiče Saveiro pickup-a, on dobija slični tretman. Najupadljiviji su veći crni točkovi i trim detalji sa sirovijeg Cross modela, konkretno crni blatobrani, krovni nosači, crveni retrovizori, crna maska sa crvenim detaljima, Pepper oznake.

Za pogon Saveira nadležan je 1.6 litarski motor, u kombinaciji sa 5-stepenim manuelnim menjačem.

VW-UP!-Saveiro-Pepper-4

Fox Pepper, sa kojim su i počeli izmene, takođe je dobio unapređenja za 2018. godinu. Njegov motor je sada 1.6 litarski sa 120 KS, uz mogućnost izbora između šestostepenog manuelnog ili automatskog menjača.

PROČITAJ I OVO!

bmw-m-1000-xr-prototype-2

BMW Motorrad predstavio M 1000 XR prototip

BMW Motorrad je entuzijastima dao uvid u dugo očekivani M 1000 XR prototip. Ovaj najnoviji …

Leave a Reply