NASLOVNA / KONCEPTI / Vauxhall Insignia GSi Sports Tourer

Vauxhall Insignia GSi Sports Tourer

Vauxhall-Insignia-Sports-GSi-Tourer-1

Vauxhall tek što je nedavno i zvanično prikazao Insigniju Grand Sport u sportskom GSi izdanju, a na putevima se pojavio i test primerak karavanske Insignije GSi Sports Tourer.

Automobil na špijunskim slikama nosi oznake Opela, ali činjenica da je u potpunosti otkriven potvrđuje da će ipak biti u okviru Vauxhall-ove ponude.

Novi GSi Sports Tourer imaće velike 20-inčne alu točkove i novi body kit. Dobija agresivnu prednju masku, velike otvore za vazduh, nove pragove i novi zadnji branik sa dva velika otvora za izduvni sistem.

Vauxhall-Insignia-Sports-GSi-Tourer-2

Pod haubom će biti 2.0-litarski turbo benzinac sa 257 KS i 400Nm. Iako iz Vauxhall-a nisu još uvek stigle informacije o performansama za Grand Sport GSi, definitivno se zna da će od 0-100 km/h stizati za manje od 7 sekundi. Pogon je na sva četiri točka, a motor je uparen sa osmostepenim automatskim menjačem.

Uz ove modifikacije treba pomenuti i da će novi GSi dobiti novo oslanjanje sa novim amortizerima i setom Brembo kočnica.

Vauxhall-Insignia-Sports-GSi-Tourer-3

Untrašnjost će takođe biti izmenjena u tračkom stilu, sa sportskim sedištima i volanom. U salone u Velikoj Britaniji dolazi sa Grand Sport GSi-jem, početkom 2018.
.

PROČITAJ I OVO!

VW GTi Roadster koncept

Internetom su počele da kruže slike koncept vozila koje bi navodno trebalo da bude novi …

Leave a Reply