NASLOVNA / VESTI / Uznemiravajuć video: Udaren čovek u sendviču dva automobila preživeo udar

Uznemiravajuć video: Udaren čovek u sendviču dva automobila preživeo udar

udarac-nezgoda

Moramo da navedemo da je video ekstremno uznemiravajući. Na materijalu ispod možete videti snimak na kojem je automobil zakucamo čoveka u drugi automobil i ostavio ga u životu. Nezgoda se desila na autoputu negde u Rusiji, kada je vozač Toyota Land Criuer-a koji je sve snimo kamerom iz automobila, pratio na određenom rastojanju kamion. Kako su se obe stranke držale srednje trake, u jednom trenutku kamion skreće u levu traku, a pred očima vozača Toyote se pojavljuje čovek koji stoji ispred svojih kola leđima okrenut vozaču Toyote. U ovom nemilom događaju vozač Toyote udara u nesrećnog čoveka, tako što ga pritiska uz gepek njegovog automobila.

Čovek koji je udaren, od sline udarca ulubio je gepek svog automobila, ali odmah posle udarca ustaje i nastavlja da hoda. Nije poznato koliko je ugroženo zdravlje ovog čoveka, posle udesa. Još jednom molimo sve one sa slabim srcem da ne gledaju prizor na snimku ispod, jer je, još jednom ekstremno uznemiravajući.

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …