NASLOVNA / HOT / Ukidanje registracije za automobile do 1000 kubika?

Ukidanje registracije za automobile do 1000 kubika?

Nakon mnoštvo rasprava koje su vođene između državnog vrha i AMSS-a, došlo se do jednoglasnog proglašenja ukidanja registracije vozila koja imaju motore sa 1000 i manje kubika. Međutim tu se priča ne završava, ne baš onako kako bi mi želeli.

policija radarska kontrola jan

AMSS je doneo zakon sa kojim se dodatno plaćaju nameti za automobile koji guše saobraćaj na autoputevima. Naime, ukoliko automobil ne može da razvija više od 280KM/h na sat u tom slučaju mora da se plati „ROZE“ karton sa kojim će i takvi automobili moći da se voze na autoputevima Srbije.  Cena „ROZE“ kartona iznosi 38 000 RSD godišnje, što za budžet jedne prosečne porodice može da bude ozbiljan problem, pogotovo ako ste navikli svake godine da idete na more nekim od autoputeva Srbije.

Sa ovim na čelu, automobili sa 1000 i manje kubika, neće biti podložni plaćanju registracije, ali zato ukoliko budete hteli sa jednim takvim automobilom idete na autoput, moraćete da izdvojite neverovatnih, već spomenutih 38 000 RSD godišnje.

Da priči nije kraj svi oni koji su pročitali ovo moraju da znaju da se radi o PRVO APRILSKOJ ŠALI. 😀 Nadamo se da smo vas bar malo nasmejali, gde ne preostaje ništa drugo nego da vas zamolimo da pogledajte tizer na naš film „CARS – MEANING OF LIFE“ koga premijerno puštamo 22-god na našem Youtube kanalu, shodno tome, ne zaboravite da nas zapratite. ŽIVELI 😀

PROČITAJ I OVO!

ZaštojenemogućizvozFiat aLuRusiju?

Sudbina fabrike u Kragujevcu biće najverovatnije poznata 1. marta

Još uvek nema nikakvih konkretnih vesti iz Fiata, a ni Stellantisa u vezi sa statusom …

15 KOMENTARI

 1. Alen Cehic

  To i nisu auta ??

 2. Savo Zubrinic

  Kako lupaj gluposti

 3. Damir Huremović

  Da ste napisali da se penzionerima ukidaju pemzije prije bi vam povjerovali,ono sto se drzavi placa to se ne ukida ni pod cjenu raspadanja drzave.

 4. Nenad Tomic

  Vi ste bre jedni slepci retardirani sve vam jebem.

 5. Max Stojanovic

  Nije lepo da se ovako zajebavate, iako je 1. april…

 6. Gago Super

  E emoj da eš govnaa!

 7. Dragan Ćirić

  Nije lepo lupetati glutosti,da ne objasnjavam.

 8. Tomislav Toni Mladenovic

  Ja bih dodao kao u susednim zemljama I za vanbrodske motore do 15 hp

 9. Jovica Tresiglavic

  Ovi samo izmisljaju glupe zakone uzimaju sirotinji pare

Leave a Reply