20/04/2024 12:24:21 AM
NASLOVNA / VESTI / U želji da izbegne psa, prosuo farbu u Maseratiju

U želji da izbegne psa, prosuo farbu u Maseratiju

Vozač Maseratija Quattroporte iz Australije zaslužio je sve pohvale za svoj odnos prema životinjama, ali ne i za način na koji se ophodio prema svom četvorotočkašu. U želji da izbegne psa koji je izleteo na put ispred njegovog automobila, on je naglo zakočio i napravio totalnu štetu na svom vozilu kada se farba iz kante sa zadnjeg sedišta prosula po celoj kabini.

u_zelji_da_izbegne_psa_ofarbao_maserati

Izgleda da vozači skupocenih italijanski sportskih automobila baš vode računa o životinjama. Pre nekoliko godina vlasnik jednog Ferrarija u Nemačkoj slupao se pokušavajući da zaobiđe ježa, a nedavno je vozač iz Hong Konga koji se takođe nalazio za upravljačem Ferrarija udario u kamion u želji da izbegne životinju na putu.

Osiguravajuća kuća RAA iz Adelaida objavila je neke od najneobičnijih zahteva za odštetu a na prvom mestu se našla priča o vozaču Maseratija sa početka teksta. Mada ostaje nejasno zašto je vozač kantu sa bojom prevozio na zadnjem sedištu luksuznog automobila umesto u prtljažniku, osiguravajuća kuća mu je zbog totalne štete koja je nastala na vozilu na kraju isplatila 90.000 australijskih dolara (oko 62.000 evra).

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …