NASLOVNA / HOT / U budućnosti 8 novih Alfa Romeo vozila!

U budućnosti 8 novih Alfa Romeo vozila!

Harald Wester, čovek koji se nalazi na čelu Alfa Romea, otkrio je planove koje kompanija ima za budućnost. Štaviše, možemo okvirno da znamo kompletnu gamu vozila koje će biti u Alfa Romeo ponudi od recimo 2017. godine. U intervjuu sa britanskim časopisom Autocar Harald je naveo da firma planira osam novih vozila. Prvi od njih je već predstavljen, a naravno reč je o novom Giulia modelu.

alfa_romeo_giulia_qv_bela_1

Alfa Romeo će predstaviti dve nova Giulietta modela. Jedan od njih će biti mali sedan, a drugi klasičan hečbek sa 5 vrata. Platforma na kojoj se zasniva Giulia će biti iskorišćena i za prvi Alfa Romeo Crossover ikada. Na vrh ponude dolaze jedan veliki sedan (veći od Giulie), koji će deliti platformu sa veliki krosoverom.

alfa_romeo_suv_spijunske_slike_5

Na kraju, dolazi i novi GTV koji će biti ponuđen u klasičnoj kupe, ali i Spyder verziji. Ukoliko se ovi planovi obistine i budu realizovani u narednih dve do tri godine, Alfa Romeo možda zaista uspe da stane na noge, kako FCA i planira. Međutim, nadamo se da će se priča isterati do kraja, jer ukoliko neko zaslužuje da se vrati u igru to je Alfa Romeo.

alfa_romeo_suv_alessandro_masera_2015_1

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply