NASLOVNA / AUTO SPORT / Traži donacije da bi popravo Ferrari

Traži donacije da bi popravo Ferrari

Vlasnik Ferrarija 458 Speciale koji je uništio svoj automobil na Nirburgringu, pokrenuo je pokrenuo web stranu (crowdfunding) kako bi sakupio 210.000 EUR-a koje su mu potrebni da bi ga popravio. neophodnih za popravku vozila.

trazi_donacije_da_bi_popravio_ferrari_1

Vlasnik očekuje da će mu zaljubljenici u sportske automobile iz celog sveta pomoći kroz donacije. Vlasniku nesretnog Ferrarija su nakon udesa rekli da je njegov ljubimac pretrpeo “totalnu štetu”. Pritom, da da bi se automobil u potpunosti restaurirai potrebno je više od 200.000 EUR-a koje on nije mogao da plati zbog čega se i okrenuo ideji “crowdfundinga”. Da li biste izdvojili neki dinar za ovog čoveka?

trazi_donacije_da_bi_popravio_ferrari_2

Na stranici “The Dead Ferrari” uputio je apel za pomoć svima onima kojima je, kao i njemu, žao da jedan Ferrari 458 Speciale završi u starom gvožđu. Donatori uz novčani prilog mogu da pošalju fotografiju po želji, koja će zatim biti odštampana na jednom deliću popravljenog automobila – kvadratni centimetar površine Ferrarija “iznajmljuje se” po ceni od 3.99 EUR-a. Osim prava da postave fotografiju na automobil, svi koji doniraju novac automatski učestvuju u nagradnoj igri čiji će pobednik dobiti na korišćenje Ferrari tokom mesec dana.

trazi_donacije_da_bi_popravio_ferrari_3

U slučaju da se javi dovoljan broj onih koji su spremni da izdvoje novac kako bi se projekat realizovao do kraja, vlasnik će ponovo uživati u vožnji svog ljubimca a obnovljeni Ferrari će postati svojevrsno pokretno umetničko delo, odnosno reklamni bilbord.

trazi_donacije_da_bi_popravio_ferrari_4

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …