12/06/2024 10:50:28 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / Supra Toyotino čedo debitovaće u Septembru

Supra Toyotino čedo debitovaće u Septembru

Toyota Supra nove generacije izgleda mnogo bolje prilagođena svim modernim standardima, a ovaj automobil će debitovati kao koncept na oktobarskom Tokyo Motor Show sajmu.

NovaTojotaSupraimaćeKS-supra

Japanski proizvođač automobila je svetskim medijima objavio svoju novu zvezdu i predstavio je vestima koje glase da će nova Supra preuzeti inspiraciju za dizajn od FT koncepta koji je nastao početkom 2014. godine. Kao rezultat svega biće veoma uglađenog izgleda sa dvoje vrata i stilom koji je manje konzervativan nego onaj GT86 modela.

Nova Supra je razvijana u saradnji sa kompanijom BMW, dok se detalji koji se tiču njenog pokretačkog sklopa drže u strogoj tajnosti. Međutim, spekuliše se da postoje tri različite varijante mptora koje će doći kao opcija, počevši od dvolitarskog agregata sa četiri cilindra u liniji i 255 ks, opremljenog turbo punjačem, do trolitarskog V6 pogonskog sklopa koji je takođe opremljen turbinom. Po svemu sudeći, pojaviće se i hibridna verzija sa 2,5 litara, koja će se liniji modela priključiti kasnije ove godine.

Izvor: Autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply