NASLOVNA / VESTI / Toyota sajamska ponuda već od 5. februara

Toyota sajamska ponuda već od 5. februara

Specijalna sajamska ponuda u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca važi već od 5. februara, a odnosi se na cene modela, uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila. Za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso važi specijalna ponuda finansiranja sa 0% kamate: za Aygo se beskamatno finansira iznos do 5.000 evra, za Yaris se bez kamate sada finansira iznos do 7.000 evra, a ista je suma beskamakatnog finansiranja i za Corollu, Auris i Verso.

toyota_aygo_feb_2016_promocija_1

Yaris je sada u ponudi već za 11.222€ za verziju 1.0 VVT-i Stella Winter sa petora vrata, dok verzija sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella Winter sada košta 11.822€. I ovako bogat paket opreme Stella, u kojem su standardno klima uređaj, ekran osetljiv na dodir od 7 inča i kamera za vožnju unazad, uključuje i aluminijumske naplatke i dodatni set točkova sa zimskim pneumaticima.

toyota_aygo_feb_2016_promocija_2

Limitarana edicija Yaris BI-TONE modela dostupna je u tri metalik boje: biserno beloj, crvenoj i bronzanoj, sve boje dolaze u kombinaciji sa crnim metalik krovom i sa različitom kombinacijom unutrašnjosti u zavisnosti od izbora boje spoljašnjosti. Cena ovakvog modela koji uključuje i bogatu serisku opremu je 13.490€.

toyota_aygo_feb_2016_promocija_3

Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 14.990€, čija bogata opreme uključuje i aluminijumske naplatke od 16”.

Od 5. februara i Auris u verziji 1.33 Terra takođe ima sniženu cenu, pa se sada nudi za 12.990€.

Najnoviji RAV4 sa tri verzije pogona, u prodaji je od januara, sa početnom cenom od 25.700 evra za varijantu sa 2.0 D-4D motorom i pogonom na prednje točkove.

toyota_yaris_feb_2016_promocija_1

Toyota je pripremila i dodatne, specijalne pakete Toyota finansiranja koje kupci, uključujući i pravna lica, mogu dogovoriti u neposrednom kontaktu sa prodavcima u prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.

toyota_yaris_feb_2016_promocija_2

Specijalni prodajni uslovi važe do kraja marta, za ograničene količine vozila.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply