NASLOVNA / PREMIJERE / Toyota Auris Hybrid GB25

Toyota Auris Hybrid GB25

Toyota-Auris-Hybrid-1

Pre punih 25 godina Toyota je stvorila svoj prvi automobil u Britaniji, počevši tako dugu tradiciju koja je dovela do izvanrednih četiri miliona vozila za tržište Velike Britanije, Evrope i ostatka sveta.
Kako bi proslavili ovaj veliki jubilej, iz Toyote dolazi posebno, slavljeničko izdanje hibridnog Auris-a.

Toyota-Auris-Hybrid-2

Toyota Auris Hybrid GB25 je specijalna hibridna verzija Auris-a i predstavlja najbolje od Toyote: prostrani a u isto vreme elegantan hečbek koji omogućuje glatku, laganu i udobnu vožnju sa odličnim performansama.

GB25 će biti ponuđen u Tokyo Red, Pearl White ili Aspen Grey bojama, sa kontrastom u crnim elementima (krov, prednja maska i retrovizori), kao i sa “25 years building in Britain” logom, zatamnjenim staklima, 17-inčnim alu točkovima, zadnjom kamerom, crnim kožnim sedištima sa srebrnim šavovima, Toyota Touch 2 multimedia sistemom sa 7.0-inčnim ekranom, Bluetooth-om, automatskim kočenjem, sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Toyota-Auris-Hybrid-3

Što se tiče motora, hidridni Auris pod haubom ima 1,8 litarski benzinac i elektromotor, što omogućava da se umanje troškovi, a i da se smanje CO2 i NOx emisije. Cena jubilarne verzije Aurisa u Velikoj Britaniji iznosi 24.045 funti. Uobičajeno za Toyotu, automobil dolazi sa garancijom od 5 godina ili 100,000 pređenih kilometara.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply