24/07/2019 12:10:46 AM
NASLOVNA / VESTI / Top Gear voditelji potpisali ugovor sa Amazonom

Top Gear voditelji potpisali ugovor sa Amazonom

Popularni voditelji poznatog Top Gear serijala su konačno rešili da sve fanove koji strahuju od toga da njihovi ljubimci završe karijeru smire time što su odlučili da novi automobilski šou program snimaju za internet kompaniju Amazon, otkrio je Džeremi Klarkson na Twitteru. Na taj način okončane su brojne spekulacije koje su se poslednjih meseci pojavljivale u medijima nakon što je BBC u martu najpre suspendovao, a zatim i otpustio Klarksona.

Top-Gear-3

Preostala dvojica voditelja ubrzo su odlučila da mu se pridruže kako bi zajedno potražili novog poslodavca. Nakon nekoliko meseci pregovora, Klarkson, Hamond i Mej su odabrali da to bude Amazon, mada se u javnosti kao glavni konkurent spominjao Netflix. Novi serijal o automobilima biće emitovan putem Amazon Prime online TV servisa. Klarkson je tu vest podelio sa svojim fanovima na Twitteru, dok je Amazon Instant Video na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju trojice voditelja kao najavu buduće emisije.

Za sada nema informacija o tome koliko je ugovor “težak”, ali Standard navodi da je u pitanju “značajna investicija”, citirajući insajdera iz Amazona. Prema istom izvoru, Klarkson, Hamond i Mej potpisali su na tri godine, odnosno tri sezone, od kojih bi prva počela da se snima već na jesen.

PROČITAJ I OVO!

mustang

Preminuo tvorac Mustanga

Ajkoka će ostati upamćen kao tvorac Ford Mustanga i Forda Pinto, te spasilac brenda Chrysler …