12/06/2024 11:09:37 PM
NASLOVNA / VESTI / Top Gear pokušava da nadoknadi odlazak stare ekipe

Top Gear pokušava da nadoknadi odlazak stare ekipe

U nadi da će nadoknaditi odlazak Džeremi Klarskona, Ričarda Hamonda i Džejms Meja, BBC planira da dovede nekoliko vozačkih zvezda u novo izdanje šou programa Top Gear. Novi voditelj Kris Evans imaće veliki problem da nadomesti publici zabavu koju je pružao Džeremi Klarkson. U tom zadatku bi trebalo da mu pomognu Nemica Sabine Šmic i Kris Heris. Kako piše britanski list, Sabine Šmic, koja je već bila gost u serijalu Top Gear i koja važi za iskusnog vozača trka, uneće ženski šarm u ovaj šou program.

Zašto je Jeremy Clarkson suspendovan?

Sa druge strane, Kris Heris ima iza sebe bogato iskustvo automobilskog novinara kroz rad za EVO magazin, Auto Car, Jalopnik i DRIVE, a redovno objavljuje priloge o automobilima na sopstvenom YouTube kanalu “Chris Harris on Cars”. Navodi se i mogućnost da se Evansu pridruži još jedan voditelj iz sveta automobilizma, a u pitanju je bivši vozač Formule 1, Dejvid Kultard.

top_gear_vauxhall_astra_2

Prva od šesnaest epizoda novog serijala emitovaće se 8. maja, kada ćemo saznati da li su ove glasine bile tačne, ali i može li Top Gear da zadrži popularnost i slavu koju je imao sa Džeremijem Klarksonom. Do tada, podsetimo se jedne od starih epizoda u kojoj je gostovao upravo Dejvid Kultard:

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply