NASLOVNA / VESTI / Teaser video: Najava za Mercedes GLC Coupe facelift

Teaser video: Najava za Mercedes GLC Coupe facelift

Jedna od Mercedesovih ženevskih premijera je bila i modernizovani premium crossover GLC, dok će uskoro svetlost dana ugledati i modernizovani GLC Coupe.

xgmzwwcgaye mercedes benz glc coupe spied

Obnovljeni GLC Coupe je najavljen i ovim teaser videom, a kako se očekuje vozilo će dobiti osveženi izgled, još više tehologije i još bogatiju opremu.

Kao i kod regularnog GLC-a, i GLC Coupe facelift će najvažnije vizuelne promene imati na predjem delu (nova LED svetla, doterana maska i branik), a očekuju se i doterana LED zadnja svetla, promenjeni oblik izduvnih cevi i novi dizajn alu točkova.

Što se unutrašnjosti tiče, i ovde će se naći MBUX infotainment sistem, kao i digitalna instrument tabla, revidirani multifukcionalni volan i novi paketi Natural Grain Grey Oak i Natural Grain Walnut.

U gami motora će između ostalog biti dve benzinske verzije (obe sa 48-voltnom mild-hybrid tehnologijom), što znači GLC 200 Coupe 4Matic sa 145 kW/197KS i GLC 300 Coupe 4Matic sa 190 kW/258KS.

Kupcima će se nuditi i dizel varijante, i to GLC 200d Coupe 4Matic sa 120 kW/163KS, GLC 220d Coupe 4Matic sa 143 kW/194KS i GLC 300d Coupe 4Matic sa 180 kW/245KS.

I opbnovljeni GLC Coupe će odlikovati duža lista opcione opreme, od Dynamic Body Control adaptivnih amortizera i Off-Road Engineering paketa (sa Off-Road i Off-Road+ režimima vožnje), preko Driving Assistance paketa sa adaptivnim tempomatom, pa do aktivnog sistema za pomoć pri upravljanju i sistema za održavanje vozila u kolovoznoj traci.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Pogledajte trailer za naš film “CARS – MEANING OF LIFE”

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply